Wie ben ik

Mijn bevlogenheid haal ik uit het vinden van een gezonde balans tussen het individueel welbevinden van de werknemer en de organisatiebelangen.

Met mijn 35- jarige ervaring als bedrijfsmaatschappelijk werker in diverse organisaties (Militair Hospitaal, NOS, Provincie Zuid Holland, Sijthoff Pers/Haagsche Courant, Wegener en Siemens Nederland) geef ik vorm aan persoonlijke begeleiding van werknemers, bemiddeling in conflictsituaties op het werk en aan beleidsadvisering op basis van onderzoek (werkdruk, RSI, bevlogenheid e.d.).

Sinds 8 jaar ben ik gecertificeerd Arbeids - & Organisatiedeskundige (KIWA-SRAO).

Mijn competentieprofiel:

  • - Integriteit
  • - Inlevingsvermogen
  • - Oplossingsgerichtheid
  • - Praktische instelling
  • - Daadkracht
  • - Betrokkenheid

Wat anderen van mij zeggen

Je professionaliteit, rust en zorg waren exemplarisch. Door jou zijn vergaderingen een stuk zakelijker en to the point geworden. Bovendien nam je de moeite om waar je verbeteringspotentieel zag mensen persoonlijk aan te spreken. Ik ben je nog steeds dankbaar voor de gesprekken die je met mij gevoerd hebt. Ik ben daar als manager en mens door gegroeid.

Jouw kracht zit ‘m met name in het feit dat je oprecht geïnteresseerd bent in de ‘echte’ mens. Je bereidt je goed voor op gesprekken, kent de personen die een rol spelen bij naam en begrijpt de onderliggende verhoudingen en gevoeligheden. Je zoekt samen met mij naar een goede oplossing. Wat ik verder bewonderenswaardig vind is dat je in staat bent om zowel de persoon met zijn/haar behoeften te respecteren als ook de werkgever met zijn/haar behoeften. Daar waar nodig moedig je aan en daar waar nodig rem je af. Op deze wijze open je deuren die voorheen gesloten bleven.

Als jij er niet was geweest, had ik met grote zekerheid een aantal verkeerde beslissingen genomen.

Je hebt een wezenlijke bijdrage geleverd om de medewerkers vaak onder moeilijke omstandigheden net dat zetje te geven om door te gaan en weer levensvreugde op te bouwen.

Het was altijd een vreugde om met jou lastige thema's op te lossen. We begrepen elkaar, hadden aan een half woord voldoende en ook wanneer we andere meningen hadden, was er altijd een goede oplossing.

Het was voor mij een verademing om met een no nonsens "soft sector" collega te mogen samenwerken.

Je was altijd professioneel, opbouwend en voor mij in grote mate ondersteunend.

Een paar van je tips hangen nog steeds in grote letters op mijn prikbord.

Je komt in een situatie waarin je jezelf niet herkent en dan is het zo lekker dat er iemand is waarmee je kan praten en die ook nog eens heel veel ervaring heeft met deze "ziekte" (burn-out), je niet opjaagt, rust uitstraalt en je met tips er weer bovenop helpt.

Het was een vreugde om met je samen te mogen werken. Bedankt voor je praktische ondersteuning van mij op het glibberige pad van resource manager.

Prettige training en adequaat gepresenteerd.

Ambitieus, doelgericht, niet alleen op persoonlijk, menselijk vlak, maar ook een hoge bereidheid zich in te spannen voor het belang van de organisatie.

Vakinhoudelijk gedegen. Je hebt visie en draagt deze en te nemen maatregelen via goed voorbereide presentaties uit. Je bent flexibel en speelt in op de klant.